Wie zijn wij - sentosa

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie zijn wij

Informatie


Ik ben Hubert Jaarsveld. Als kind wist ik al dat er meer was tussen hemel en aarde. Maar de techniek sprak mij ook erg aan. Op een moment moet je een richting kiezen en als 17 jarige was de keus dan vanzelf sprekend dat ik voor de techniek koos. Ik ben ruim 29 jaar werkzaam geweest als projectleider bij een waterleiding bedrijf, altijd leuk geweest tot dat het bedrijf te groot werd. Na de zoveelste reorganisatie had ik er genoeg van  en nu ben ik va af 2012  fultime werkzaam als therapeut.

Het begon al in 1992, toen had ik een cursus reiki gevolgd zo maar voor de nieuwsgierigheid, maar er bleef een drang naar meer. Al zoekend kwam ik in aanraking met Trans Healing wat reiki weer aanvulde. Maar ik had nog steeds het gevoel dat er wat ontbrak. In 2005 heb ik
Quamtum-Touch gedaan bij Günther. Dat was een mooie combinatie maar toch… er ontbrak nog steeds wat. In 2010 kwam ik Günther weer tegen nu met Touch of Matrix, dit sprak mij erg aan dus, nu samen met mijn partner Jolanda van Duynen, de opleiding gevolgd en afgerond.

Nu heb ik het gevoel dat wij de ideale combinatie hebben gevonden, Trans Healing samen met Touch of Matrix. Als nodig kan dit aangevuld worden met ondersteunende middelen zoals Fyto,-, aroma- en bloesemtherapie. Met eventueel hulp van Radionica kunnen we heel wat energetische therapie middelen inzetten.

Het is bijzonder en mooi om te zien dat het lichaam een groot herstellend vermogen heeft, met behulp van de spirits. Het is zo fijn om mensen te mogen helpen en je krijgt er zelf ook nog energie van. Tijdens het geven van een consult blijft het je verbazen wat er allemaal gebeurt met de cliënt, het blijft mooi dat je alleen maar je zuivere bewustzijn nodig hebt. Geen kostbare apparatuur, alleen plezier en vertrouwen, dat is het enige wat nodig is.

Gevolgde opleidingen:

   Reiki
   Aromatherapie
   Bloesemtherapie
   Fytotherapie
   Herborist
   Intuïtieve Ontwikkeling
   Contact met de Gidsen
   Trans Healing
   Quantum-Touch
   Radionica
   Orthomoleculaire Voeding Therapie
   Magnetiseur
   Touch of Matrix 1, 2 en 3
   Touch of Matrix A-Therapeut


Sentosa.

De Morinel 290

8251 JE Dronten

0321 337933

KvK 39082870

BTW nr NL 0956.84.517.B01

info@sentosa.nl

Algemene voorwaardenSentosa Natuur geneeskunde. De Morinel 290 weergeven op een grotere kaart
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu