- Sentosa

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Touch of MatrixDeze methode is deels gebaseerd op de principes van Kwantum Fysica:
Alles bestaat uit licht en informatie.

Alle gebeurtenissen in het verleden, heden, toekomst, alle kennis die er is,
alle verstoringen, maar ook hulpbronnen zoals liefde, troost, vergiffenis, moed
…alles is licht en informatie en is met elkaar verbonden.
Een Veld van informatie.

Alle informatie van jouw verleden/ heden/ toekomst, de verstoringen en onderliggende oorzaken,
liggen opgeslagen in elke cel van je lichaam, in je onderbewuste brein die jou door het leven leidt,
maar ook in het energieveld buiten je lichaam.
Dus ook jij, en jouw klachten, zijn onderdeel van dit Veld.

Het is net een soort internet...


Hoe ontstaan klachten:

    • Overbelasting door stapeling:
We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie. De vraag is: wat doen we ermee?
Velen zullen zeggen: ach... het heeft een plek gekregen.

Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou dat betekenen dat je die gebeurtenissen als een programma op je harde schijf zet. Eerst is dat geen probleem, je harde schijf kan dat nog wel aan. Maar als je dat met alle gebeurtenissen in je leven doet krijg je wel héél veel plekjes.

Je harde schijf raakt vol en net als bij een computer zal je steeds minder functioneren.
Je wordt langzamer en de verbinding met het internet, met het Veld, wordt verstoord.

    • Onverwerkt trauma of gebeurtenis:
Het kan ook zijn dat er een gebeurtenis of een traumatische ervaring in jouw leven heeft plaatsgevonden die een grote impact op je heeft gehad. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan een ernstig verkeersongeluk, een oorlog, mishandeling, seksueel geweld etc. Maar zeker ook een on-opgeloste ruzie, moeilijkheden in je jeugd, het overlijden van een dierbare of bijvoorbeeld een scheiding kunnen een zodanige imapct hebben gehad dat deze bijna alle plaats inneemt op jouw harde schijf. Een gebeurtenis die een grote impact op je heeft gehad en nooit goed verwerkt is geweest blijft als een onzichtbaar “virus” de boel saboteren. Je “harde schijf” wordt steeds slechter bereikbaar hoe hard je ook je best doet.


Bij het verwerken van een gebeurtenis horen herbelevings en berustingsfases die elkaar afwisselen gedurende een bepaalde tijd.
Als dit niet goed gebeurt of te lang duurt kan dit veel energie gaan kosten en ook voor andere klachten zorgen.
Deze verstorende informatie beïnvloedt jouw overlevingspatronen die jouw onderbewuste gebruikt om jou zo goed mogelijk door het leven te leiden. Zo wordt je niet meer op de voor jou juiste manier door je onderbewuste geleid.


Automatische gedragingen en overtuigingen, vastzittende emoties en blokkades brengen je uit balans en kunnen je zelfs ziek maken.
Vanuit de diepte, in het onderbewuste, ontstaan dan klachten die je bewust aan de oppervlakte ervaart.
Dit kunnen psychische of emotionele klachten zijn, maar vaak zien we ook pijnklachten, vooral in rug, schouders en nek.
Hardnekkige klachten die steeds weer terug komen of vage klachten die niemand kan verklaren.
Klachten die soms zelfs al in de kindertijd zijn ontstaan. Onverwerkte lasten uit je verleden draag je met je mee en kunnen op een gegeven moment te zwaar worden. De tijd is dan aangebroken om deze lasten te mogen verwerken en los te gaan laten.

Met T.O.M. kun je je onderbewuste resetten en oude blokkades oplossen.


Je besturingssysteem aan het werk zetten.

De therapeut communiceert tijdens een behandeling met je onderbewuste, je innerlijke wijsheid,  jouw besturingssysteem. Hij helpt je besturingssyteem om te werken met alle informatie die in jou en het Veld aanwezig is. En daar is de werkelijke oorzaak van jouw klachten te vinden!

Loslaten
Jouw systeem zal oude verstorende informatie rondom jouw thema gaan wissen van je "harde schijf". Terplekke worden er gebeurtenissen verwerkt en losgelaten. Met alle mogelijke middelen en hulpbronnen die er bestaan, die in het Veld beschikbaar zijn.
Om er écht afscheid van te kunnen nemen. Het fijne en bijzondere is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. Je hoeft ook niet persé een nare gebeurtenis opnieuw te beleven. Het loslaten van een gebeurtenis wil niet zeggen dat je het gaat vergeten! Wel wordt de emotionele lading die ten grondslag ligt aan bovenliggende klachten verwerkt en losgelaten. Je besturingssysteem ruimt op en maakt schoon, zodat het niet meer onder invloed is van de verstorende informatie.

Verbinden
Verbroken verbindingen worden weer hersteld, blokkades opgelost.Touch of Matrix zorgt er dus voor dat jij een goede verbinding krijgt. Zo kan jouw besturingssysteem optimaal aan het werk met alle informatie die voor jou van belang is om te helen, om in balans te komen en te blijven.

Resetten
Met positieve affirmaties gaan we richting geven aan de verandering die plaats moet vinden. Positieve, motiverende en stimulerende boodschappen dringen diep door in het onderbewuste. Dit heeft een krachtige uitwerking op je gevoel van welzijn en je dagelijks functioneren. Heel jouw systeem zal positief reageren op deze programmering. Je besturingssyteem wordt als het ware gereset, zodat het je weer op de juiste manier kan aansturen in je leven.

  • Door een goede verbinding gaat jouw besturingssysteem dus helemaal vanzelf aan het werk, je hoeft er niets voor te doen. Hier merk je allemaal niets van, je ervaart en diepe ontspanning tijdens de behandeling terwijl er diep van binnen van alles gebeurt. Je verstand wordt als het ware moeiteloos uitgeschakeld en je zal een prettige Leegte ervaren, die erg belangrijk is bij deze methode.

  • Er gebeurt alleen en precies DAT wat voor jou van belang is om weer in balans te komen. In zeer korte tijd zijn blokkades of oude thema's eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Er komt weer ruimte en rust, er komt weer ruimte voor goede dingen.

  • Vanuit de diepte vindt er zo een grote verandering plaats die helemaal doorwerkt tot in de klachten waar je voor kwam. En omdat alles met elkaars in verbinding staat kijken wij er niet van op dat het zelfs doorwerkt in klachten waar je helemaal niet voor kwam!

  • Zo kom je op een uiterst vriendelijke manier steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Je bent tevens beter in staat je unieke talent te ontdekken en daarnaar te leven. Deze methode zet werkelijk alles in beweging!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu