Inname advies Bloesemremedies - sentosa

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inname advies Bloesemremedies

Therapie > Meer overBloesemstherapie


De remedies worden via de mond ingenomen, vier druppels per keer onder de tong, op verschillende tijden van de dag.
Regelmatig, ritmisch gebruik van de remedies vormt de kracht van hun katalyserende werking.
Daarom vergroot hun werking niet door meer druppels in te nemen, maar door ze op een herhalende, constante basis te doseren.

Op welke tijden kan men de remedies het beste innemen?
Omdat de remedies zich richten op de relatie tussen lichaam en geest (of het innerlijk zelf), zijn ze zeer effectief op de drempeltijden van wakker worden en gaan slapen, omdat dit de ogenblikken zijn dat de grenzen tussen lichaam en geest verschuiven.
Andere overgangstijden van de dag zijn ook belangrijk, zoals net vóór de lunch en net vóór het diner.
Zelfs wanneer de remedies gebruikt worden te midden van een druk programma, is het goed om een rustig moment van ontvankelijkheid in acht te nemen, zodat de boodschappen van de bloesems op een subtiel (gevoelig) niveau ontvangen kunnen worden.
De bloesemremedies worden niet tegengewerkt door één van de substanties die traditioneel de homeopathische geneesmiddelen beïnvloeden, zoals kamfer, nicotine, koffie, pepermunt en dus ook pepermunt bevattende tandpasta.
Toch richten zij (de remedies) zich op een subtiel gedeelte van het bewustzijn en is het belangrijk, om de zuiverheid van hun boodschap te bevorderen, dat ze tenminste vijf tot tien minuten vóór de maaltijd ingenomen worden.
Iname advies; 4 druppels na het wakker worden, 4 druppels voor de lunch, 4 druppels voor het diner en 4 druppels voor het slapen.
Voor gebruik goed schudden en op een donkere plaats bewaren.

Gebruik in noodsituaties, zoals ongeval, schrik of paniek, slecht nieuws, hyperventilatie, examens, stress, etc. Rescue remedie druppels.
4 Druppels in een glas water doen. Kleine slokjes nemen tot u de werking voelt.
Daarna innemen naar behoefte. Als er geen water voorhanden is, dan 4 druppels onder de tong en dit naar behoefte herhalen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu