Trance Healing - Sentosa

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trance Healing


Trance HealingTrance Healing is een gespecialiseerde en effectieve manier van Healen
waarbij de therapeut een sterke verbinding
heeft met de spirituele wereld en zijn vele helpers.

Touch of Matrix en Trance Healing werken op elkaar als een soort katalysator.
Een krachtige, liefdevolle en bijzondere combinatie.Je krijgt extra hulp uit de spirituele wereld met Trance Healing.

Tijdens een Touch of Matrix behandeling legt de therapeut tevens verbinding met de spirituele wereld. Hiervoor gaat hij in een soort lichte trance. Daarom heet het dus Trance healing. Op het moment dat je op de behandeltafel ligt en jouw besturingssysteem aan het werk is, kan de therapeut jou op deze manier extra hulp geven vanuit de spirituele wereld.

De spirituele helpers, of noem ze gidsen als je wilt, sturen helende energie via de therapeut, heel precies naar waar het nodig is.
Dat kan op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel vlak zijn. Ook hier hoeven we niet te weten op welk gebied er gewerkt moet worden.


De therapeut is slechts het doorgeefluik.

Deze helende energie stroomt door de handen van de therapeut, maar ook sturen zij energie door jouw aura waardoor deze vorm van healing heel krachtig is. De therapeut doet zelf niets, hij fungeert alleen als medium.

Wat heel bijzonder is, is dat de therapeut soms wel eens naar pijnplekken of plekken waar vroeger iets gebeurd is, heen geleid wordt zonder dat daar over gesproken is. Blijkbaar moet daar dan nog iets opgelost worden.

Een enkele keer krijgt de therapeut een boodschap door die kan helpen bij het bewustwordings proces. Het kan tevens wel eens voorkomen dat de therapeut een duidelijk signaal krijgt dat hij geen extra hulp via Trance Healing "mag" geven of dat het niet nodig is.

Zo gebeurt er ook hier precies wat nodig voor jou is om los te laten, verwerken en afscheid te nemen van je klachten.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu